Pagina 1 van 1

Schandelijke uittribunes.

BerichtGeplaatst: do 22 dec 2011, 19:43
door Piussi
Afbeelding

Blijkbaar moet in dit vakje 950 man kunnen.. Blijkbaar moet ge daarvoor wel bij op de trap gaan staan om iets te kunnen zien.

Re: Schandelijke uittribunes.

BerichtGeplaatst: vr 23 dec 2011, 11:57
door Chimaera
Is dit op Daknam?

Re: Schandelijke uittribunes.

BerichtGeplaatst: vr 23 dec 2011, 20:07
door Piussi
jep sinds kort is het uitvak daar veranderd

Re: Schandelijke uittribunes.

BerichtGeplaatst: vr 23 dec 2011, 22:05
door Zeno2
Code: Selecteer alles
Gent boos om te veel fans in Lokeren

De supportersfederatie van AA Gent is boos op Lokeren. Tussen streekgenoten hangt altijd wel een gespannen sfeer, maar nu gaat het om een incident tijdens de bekerpartij. Er zouden te veel bezoekers binnengelaten zijn.

Dat beweert Gent althans in Het Nieuwsblad. De thuisploeg liet te veel bezoekende supporters in het bezoekersvak. Volgens Gent werden de fans in gevaar gebracht.

Voorzitter Filip Raes is verbaasd dat er geen doden zijn gevallen. "Er is een ernstige inschattingsfout gemaakt bij de bepaling van de capaciteit van de staantribunes."

Lokeren reageert bij monde van veiligheidsverantwoordelijke Patrick Kusters. "Er mochten 889 in het bezoekende vak, Gent was maar met 866 fans. Dat ze niet op een veiliger plaats wilden gaan staan 'omdat ze dan minder goed konden zien', is hun fout." Kusters geeft wel toe dat de huidige regeling niet ideaal is. voetbalprimeur.be

Re: Schandelijke uittribunes.

BerichtGeplaatst: vr 23 dec 2011, 22:22
door Piussi
op de foto zie ik anders toch geen lege plaatsen za :)